Vesterbro Kung Fu

Effektivt Selvforsvar

Selvforsvar for alle i alle aldre. På relativt kort tid lærer man et nyt sæt naturlige reflekser til kontrolleret brug i eksempelvis nødværge situationer. Vores Kung Fu er et sæt naturlige ideer og koncepter som alle kan forstå uanset køn, alder, form, højde og drøjde. Man behøver ikke at være i form, trænet eller være ung for at lære kung fu

Kampkunst

Vores Kung Fu er også for øvede kampkunstnere som har erfaring fra andre stilarter og vil udvikle andre dele af deres kunst. Vi arbejder med alle afstande og alle højder: slag, spark, låse, kast og gulvkamp. For entuisaster tilbyder vi et internt og blødt system med mange former, dobbeltknive, 6½' long pole, wooden dummy, sparring og fysisk udfordrende træning. Vi har også noget at tilbyde de andre kung fu familier og I er meget velkomne. 

Ånd

Vores Kung Fu er bygget på Chanbuddistiske traditioner og vi tilstræber værdier såsom respekt, ære, mod, selvindsigt, åbenhed, glæde og imødekommenhed. Kung Fu er bygget over et familie tema, så alle der træner i klubben vil være en del af kungfu familien i hele Danmark og andre dele af verden og som kan spores tilbage til Shaolin klostret i Syd Kina.

Shaolin Monastary